Hej och välkommen!

Det är jag som är A Swede Fishing! Jag är en helt vanlig pappa och man som är smått galen i fiske, men utan att det för den sakens skull går till överdrift. I alla fall om man frågar mig…

a-swedefishing-header

Fiske har i hela mitt liv varit centralt, och det började med att min idol morfar tog med mig på bäckmete längs myggiga och knottiga bäckar och åar i Älvdalsskogen. Runt ägorna hos morfar och mormor rann det två bäckar, och i dessa fanns det ett överflöd av bäcköring och bäckröding. Så fort det fanns tid så sprang jag längs dessa bäckar och drog fisk på fisk som sedan togs hem till mormor som väntade med röken. Mmmm, jag kan känna hur doften av nyrökt fisk sprider sig nu, och jag känner nästan smaken av varm bäckröding på en hårdmacka med mycket Extrasaltat Bregott. Mums!

Hur som helst…jag kommer att gå in närmare på hur det en gång i tiden började och hur det har fortsatt, men nu är det dags att åka till jobbet!

Vi hör och ses!

Fiska På!

Magnus Bozell

Om A S F / Magnus Bozell

En helt vanlig pappa och man som älskar i stort sett allt som har med fiske att göra! Fiskar helst med fluga och lätt spinn efter Öring, Harr, Abborre och Gädda i älvar, åar, hav, sjöar och tjärnar. Fiskeintresset började i unga år när jag fick följa med min idol och morfar på bäckmete i Rämmaån i Älvdalen, inkletad i äkta gammal Bäckolja av mormor...

Se Även

Hemulån i Mora är vacker men svår att fiska fluga i

Äntligen är fisket igång på riktigt!

Våren har varit lång, kall och segdragen, men nu är värmen här och fisket har …