Framtiden för Fisketävling.se

Slutet för Fisketävling.se?

Sidan kom till när jag insåg att det inte verkade finnas någon fisketävling för oss dödliga. Vi som inte har en trollingbåt och utrustning för hundratusentals kronor, och en massa stålar på kontot för utgifter till intresset. Jag kände att vem som helst skulle kunna vinna nån tävling i fiske, oavsett ålder och utrustning. Ytterligare en tanke var att det kanske skulle bli lite roligare att börja med fiske för den yngre generationen. Kanske kan man tycka att det är en vriden tanke att med tävlingar, vinster och priser locka någon att börja fiska, men det har alltid varit relativt små priser man kunde vinna, och att tävla är ju något vi ändå gör varje dag i våra liv.

Roliga år

Det har varit roliga år och det har kommit in massvis med bilder, och även en del filmsnuttar och berättelser. Det har varit allt från ytte- pyttesmå pojkar och flickor till garvade storfiskare som har lämnat in sina bidrag, och jag har både skrattat och gråtit till dom.

Liten kille fiskar!
Kolla den här bilden! Vilken känsla! Ljuset är fantastiskt men ändå mer fantastiskt är att man nästan kan ta på känslan för den lille killen som väntar på att en fisk ska hugga. Fantastiskt!
Sofia Nylander fångar ofta stora gäddor!
Sofia Nylander är en erkänt duktig gäddfiskare och här poserar hon med en gädda som hon anmälde till Fisketävling.se under 2013. Det året var nog det som drog igång mycket för Sofia, och nuförtiden är hon medlem i Savage Gears svenska fisketeam och Team OFC.

 

Varför sluta då? Jo för att jag känt att jag inte har kunnat vara så personlig som jag velat. Att jag inte kunnat skriva om sådant som jag står för i livet. Riktigt varför vet jag inte, men jag tror att det kan vara för att Fisketävling.se för mig har känts som ett varumärke. Lite konstigt kanske, men det har ändå varit min känsla. Det är nog den största anledningen.

Andra anledningar är sådant som tid och pengar, då det har tagit upp väldigt mycket mer tid än jag räknat med, och sedan är det ju inte gratis att dela ut priser heller. Nog för att jag har tiggt till mig en del priser av butiker och tillverkare, men till största delen har jag faktiskt finansierat priserna helt själv. Som sagt, det har varit roliga år….men nu är det slut! Eller?

 

Följ mig vidare på A Swede Fishing

a-swed-logo-206x100

Jag har ett tag använt mig av sidan ni läser nu för att dela mitt fiskeintresse, och kommer att fortsätta att göra så. Det är en högst personlig sida och inget varumärke. På så vis behöver jag inte bry mig så mycket om vad jag skriver eller delar, så länge jag kan stå för det. Säkerligen blir det en och annan tävling i någon form här med, men då kommer det mest att vara som en rolig grej och inte i den omfattningen som jag har gjort på Fisketävling.se.

Känner nån att den vill fortsätta att följa mig och mitt fiske, ja då är den mycket välkommen att göra så. Klicka då på den här länken och Följ A Swede Fishing

Vill någon ta över Fisketävling.se?

Fisketävling.se kommer att ligga kvar på Facebook, och jag kommer att dela ut lite av det jag gör på A Swede Fishing där. Jag har även ägande på webadressen www.fisketävling.se, men kommer inte att bygga någon ny hemsida. Istället hoppas jag på att det finns någon som är intresserad av att på något sätt ta över sidan. Någon som vill driva den i den anda som den är tänkt, och dessutom har ekonomi och ork för att göra det. Det kanske vore perfekt för nån fiskebutik att ta över? Eller någon leverantör av fiskeprylar? Om någon känner sig manad att ta över Fisketävling. se så är det bara att höra av sig till mig genom att kontakta mig via pm på Fisketävling.se på Facebook. Jag kommer att svara alla, men jag kommer att välja efterträdare med omsorg!

Tack till alla som har bidragit

Som sagt, det har varit roliga år, och jag vill tacka alla som har bidragit med bilder. Ni har förgyllt min vardag, helt klart, då det är många mörka vinternätter som spenderats framför dator eller telefon med ett smil i fejset!

Sen skulle jag även vilja passa på att tacka de som har varit villiga att skänka ett och annat pris till tävlingar, och jag har skrivit vilka de är längst ner.

Jag har även lagt länkar till bilder som ni har skickat in till Fisketävling.se, för er som vill kolla in dom…

Så…tack för tiden med Fisketävling.se…och glöm inte att…

…Fiska På!

M Bozell / A Swede Fishing

———————————————————————————————————————————–

Inlägg och bilder på Fisketävling.se

Era egna inlägg

Blandat – mina och era inskickade bilder

Alla bilder och album

 

Ett stort tack till dessa butiker och grossister

JN Innovation – Tillverkare av minibåten

Johns Sport i Mora

Vildmarksliv Outdoorstore

BIOS

Maui Jim solglasögon

 

 

Om A S F / Magnus Bozell

En helt vanlig pappa och man som älskar i stort sett allt som har med fiske att göra! Fiskar helst med fluga och lätt spinn efter Öring, Harr, Abborre och Gädda i älvar, åar, hav, sjöar och tjärnar. Fiskeintresset började i unga år när jag fick följa med min idol och morfar på bäckmete i Rämmaån i Älvdalen, inkletad i äkta gammal Bäckolja av mormor...

Se Även

Hemulån i Mora är vacker men svår att fiska fluga i

Äntligen är fisket igång på riktigt!

Våren har varit lång, kall och segdragen, men nu är värmen här och fisket har …

Kommentera